e-mail: frajerica@frajericajewelry.com | KONTAKT

O BRANDU

Frajerica Handcrafted Jewelry je hrvatski brand iza kojeg stoji zagrebačka dizajnerica Vesna Zadro.

Dizajnerica je po struci projektni menadžer  te je ljubav prema ručnoj izradi nakita i znanje u struci udružila u mali projekt  „Frajerica HandcraftedJewelry“, a od 2020-te  je i službeno unaprijedila svoje vještine u izradi nakita pri POU-u kao „Oblikovateljica suvremenog nakita“ od srebra, bakra i mjedi, uz mentorstvo Davora Šuka.

Nit vodilja brenda je ručni rad s naglaskom na detalje i osobnost žene koja ga s ponosom nosi. Nakit pri nošenju treba biti ugodan kao da ga se ne nosi, ali opet da čini razliku zanimljivim oblicima, veličinama i kombinacijama materijala. Neizostavna inspiracija u stvaranju su snažne i samouvjerene  žene po kojima je brand i dobio svoje ime. Frajerica Handcrafted Jewelry je upravo takav nakit, nakit za žene kojima je sve moguće, žele i usuđuju se biti sretne, žive život onako kako žele i čine ovaj svijet boljim.

Najčešće korišteni materijali su poludrago kamenje, srebro, mjed, inox, drvo i metali, a svaki komad je izrađen ručno po primitku narudžbe  s posebnom pažnjom na klijenticu i njezine želje.

Ako želiš nešto uistinu posebno, vrijeme je da zaviriš u istančan svijet elegancije, pregledaj bogatu ponudu i javi nam se.

Veselim ti se!

Alt Text