e-mail: frajerica@frajericajewelry.com | KONTAKT

DOSTAVA

DOSTAVA ROBE
FRAJERICA H.J. se obavezuje dostaviti proizvod/e primatelju u određeno vrijeme. Dostavu vršimo nakon potvrde plaćanja  u roku 5-7 radnih dana ovisno o odabranom artiklu, dužini liste čekanja te potrebnom vremenu da se isti izradi. Nakon izvršene narudžbe putem e-maila zaprimate potvrdu narudžbe i informaciju u kojem roku će vaša narudžba biti isporučena. Područje dostave je Republika Hrvatska.

Usluga Hrvatske pošte / PAKET24 ima rok uručenja 48 sati od isporuke, a FRAJERICA H.J. ne preuzima odgovornost za moguće kašnjenje od strane Hrvatske pošte/ PAKET 24. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada primatelj, osoba na toj adresi ili službena osoba preuzmu dostavljeni proizvod. Dostava nije moguća u sljedećim uvjetima: primatelj odbija pošiljku, netočne informacije o primatelju, primatelj nije na adresi, viša sila. Ukoliko ne možemo ispuniti dostavu iz bilo kojeg razloga, kontaktirati ćemo naručitelja (ili primatelja).

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, potrebno je obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavljača u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

TROŠAK DOSTAVE

Trošak dostave iznosi 30,00 HRK (3.98 €), a za narudžbe u iznosu od 500,00 HRK (66,36€) ili više se ne naplaćuje.