Dostava

FRAJERICA H.J. se obavezuje dostaviti proizvod/e primatelju u određeno vrijeme. Dostavu vršimo putem dostavne službe PAKET24 nakon potvrde plaćanja u roku max 10 radnih dana. Područje dostave je Republika Hrvatska.

Hrvatska pošta ima rok uručenja 5 radnih dana, a FRAJERICA H.J. ne preuzima odgovornost za moguće kašnjenje od strane Hrvatske pošte. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada primatelj, osoba na toj adresi ili službena osoba preuzmu dostavljeni proizvod. Dostava nije moguća u sljedećim uvjetima: primatelj odbija pošiljku, netočne informacije o primatelju, primatelj nije na adresi, viša sila. Ukoliko ne možemo ispuniti dostavu iz bilo kojeg razloga, kontaktirati ćemo naručitelja (ili primatelja).

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, potrebno je obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavljača u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

TROŠAK DOSTAVE

Trošak dostave se ne naplaćuje za narudžbe u iznosu od 65,00 € ili više. Za dostavu narudžbe manje od 65,00 € trošak se naplaćuje u iznosu od 4,00 €.