fbpx

Upoznaj kolekciju Olivia

Svako proljeće je posebno, vrijeme je za buđenje i stvaranje nečega novog. Vođena tom idejom osmislila sam novu liniju nakita znakovitog imena „Olivia“ – onaj koji nosi nadu, a glavna tema kolekcije je maslinovo drvo i list kao simbol mira, vječnosti i pobjede.
Svaki komad nakita je izrađen ručno s posebnom pažnjom i naglaskom na jednostavnost kako bi se prikazala ljepota korištenih materijala kao što su srebro, maslinovo drvo i mjed.

U procesu samog stvaranja koristila sam novostečene tehnike tradicionalne obrade metala i plemenitih kovina u kombinaciji  s drvom kako bih unijela svježinu u već postojeću ponudu te pružila svoji klijenticama novo iskustvo u biranju njima dragih komada.

Kolekcija se sastoji od statement narukvica, prstenja i naušnica. Prate je geometrijski oblici, maslinovo drvo obučeno u plemenite kovine i decentni list masline. Svaki komad je izrađen s posebnim naglaskom na njegovu originalnost i ljepotu pri tome pazeći da je udoban i nosiv i  na kraju trajan.

Pri izradi svakog komada nakita vodi me ljubav prema onome što radim i tu emociju želim prenijeti dalje. Proces izrade je nekada zna biti dugotrajan jer sve izrađujem samostalno i ručno od prirodnih materijala. Iz  tog razloga moju ponudu čine male serije nakita kako bi se zadržala kvaliteta proizvodnje, ali i zadovoljstvo svake žene koja ga nosi.

Poseban doprinos u stvaranju je dala i akademska slikarica mr.umj.Sanela Đurinec Raič, naslikavši list masline koji je na kraju poprimio oblik znakovitih naušnica i postao zaštitni znak kolekcije.

Zaštitno lice kampanje je zanosna Anja Ožanić iz agencije Sonic Models. Profesionalna skakačica u vodu i Miss sporta 2019, savršeno se uklopila u samu ideju prozračnosti cijele kampanje.

Za fotografije je zaslužan  Zvonimir Ferina, a make up artist je Ivana Lončar.