KICK-ASS STORY BY GORDANA BLAŽEVIĆ SALOPEK

NAĐI SVOJU STRAST I ŽIVI JE!

Žena, majka, volonterka, sportašica, inženjerka građevine, projektna menadžerica, hrabra, draga, zanimljiva, pije pivo J to su prve riječi koje mi padnu na pamet kada te sjetim. No to je moj pogled, molim te kratki opis sebe, kako se  ti vidiš ?

Strast je ono što nas pokreće, u svakom segmentu, u ljubavnom, obiteljskom, poslovnom i sportskom i zato pokušavam sve to živjeti na stravstven način. Najponosnija sam na svoju obitelj i na sve ono što muž i ja zajedno postižemo, gradimo sebe, svoju okolinu i rastemo u svakom pogledu. I to je najuzbudljivije od svega. To je život.

  • Tvoj do sada najveći izazov, nešto na što si jako ponosna?

Moj najveći izazov do sada je bilo preseljenje u drugu državu, otkaz koji sam dala gotovo preko noći i odlučila okrenuti leđa nečemu što me nije ispunjavalo. Život se dogodi dok mi radimo planove pa me tako vratio natrag u Hrvatsku. Živim u malom gradu u srcu Hrvatske – Ogulinu i osjećam da tu pripadam. Najviše uživam u prirodi s obitelji, u penjanju, planinarenju, skijanju i voljela bih to prenjeti na svoju djecu. Voljela bih da žive zdravo, punim plućima i da se ničega ne boje. Ponekada je teško naravno manevrirati s poslom, djecom, kućom i vrtom te svojim osobnim sportskim ambicijama, ali to je ono što nas u konačnici ispunjava i čini pravom frajericom.

  • Za zabavu molim te jednu crticu iz života koju bi podijelila s nama kao KICK-ASS priču. Ono kada si iznenadila samu sebe, prevladala neki izazov, ostvarila ili želiš ostvariti neki cilj, tj. imala ili imaš i dalje osjećaj prave Frajerice

Hm to baš neznam što bi stavila. Možda kada sam se u 7 mjesecu trudnoće popela na vrh Triglava. Tada sam ba bila ponosna na sebe tj. Nas. Ili kad sam s ruksakom na leđima i bebom u stomaku prehodala Premužićevu stazu od 60 km.

  • Što/tko te inspirira, što te pokreće

Pokreće me priroda i sve ljepote oko nas, a inspiriraju me moja djeca i moj muž

  • Što bi poručila 10 godina mlađoj sebi

Nauči skijati i putuj čim više

  • Poruka inspiracije za Frajerice

Pronađi svoju strast i živi ju!